Om Maxan Aps

I april 2012 stiftede vi anpartsselskabet: Maxan Aps, som skal danne rammen for god service og høj kvalitet indenfor vores fag.

Vi er et firma, der sætter pris på de danske værdier og normer, og vi tilbyder vores kunder et samarbejde med danske håndværkere som har god solid uddandelse og erfaring. Vi er meget prisbevidste og har til daglig hård konkurrence fra østeuropæiske arbejdere, som vi dog giver kamp til stregen. Når vi giver tilbud eller vi er til licitation, vinder vi oftest.

Vi er miljøbevidste og bruger kun produkter, som er miljøgodkendte med EU-blomsten eller er svanemærkede.

Vores målsætning er at fremstå som kvalitetsbevidste malermestre.

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Giv os et ring eller send os en mail, så vi kan sørge for at du får en god oplevelse uden overraskelser.

Vi udfører nedenstående inden for vores område:


- Renovering og istandsættelse

- Maleropgaver for større virksomheder

- Maleropgaver for mindre virksomheder

- Maleropgaver for private

- Og meget mere.


Til højre kan du ,som en service, prøve vores program fra Dyrup "Mal med mus". Her kan du prøve at få en fornemmelse for, hvordan dit hjem eller hus vil se ud med en farveomlægning.

DYRUP

MAL MED MUS

Velkommen til vores nye "Mal med mus" designværktøj.


Dette er et værktøj hvor du har mulighed for at afprøve forskellige farver til din stue, soveværelse, sommerhus eller lignende.


Du skal være opmærksom på, at resultaterne skal betragtes som vejledende, da farverne vises forskelligt alt efter hvilken skærmtype du har derhjemme.

 

Designværktøjet giver dig mulighed for at printe resultatet. Vær igen opmærksom på, at farver kan variere afhængigt af din printer.


Det er derfor altid en god ide at hente en farveprøve hos din Dyrup farvehandler  inden du bestiller malerarbejdet.


Vi håber, at du bliver inspireret og synes det er sjovt

        ER IKKE AKTIVT ENDNU.....